CLUB3926

Onze prioriteit is het vernieuwen van het dak. Omdat het seizoen eindigt het laatste weekend van april en al terug start half juli, hebben we maar goed 2,5 maand de tijd om dit te kunnen verwezenlijken. Daarom deze eerste oproep: als er handige mama’s, papa’s, spelers, sympathisanten zijn die hun steentje willen bijdragen tijdens deze werken, dan zijn jullie meer dan van harte welkom!

Naast de vele handen die we goed kunnen gebruiken, is er natuurlijk ook nog het financiële dat we moeten bekostigen. Om dit voor de club iets draaglijker te maken, willen we een soort crowdfunding opstarten, die we willen dopen met de naam “CLUB3926”.

Hoe gaat Club 3926 concreet in zijn werk gaan? Je kan als speler, ouder, trainer of sympathisant het project omtrent de infrastructuur, meer bepaald: het vernieuwen van het dak, steunen door te sponsoren. Het grote verschil is echt dat je je “gesponsorde” bedrag terugkrijgt! De club leent dus het bedrag bij jou en jij krijgt dit bedrag terugbetaald binnen een termijn van minimaal 1 jaar, maximaal 10 jaar.

Wil je lid worden van CLUB3926, kan je kiezen tussen het bedrag van €500 of €1.000. Van het bedrag dat je de Club ontleent, krijg je jaarlijks 10% interest, zolang de club je nog niet terugbetaald heeft. In praktijk zullen dat jaarlijks 100 drankjetons zijn als je €1.000 ontleent en 50 drankjetons als je €500 ontleent.

Een zeer belangrijke voetnoot hierbij: het bedrag dat je CLUB3926 ontleent, wordt onmiddellijk op een aparte rekening gezet en wordt enkel en alleen gebruikt voor de infrastructuur.

Geïnteresseerden die lid willen worden van CLUB3926 kunnen zich aanmelden bij bestuursleden of via e-mail aan bestuur@kfcvalberta.be.