Wafelverkoop

Beste clubleden, supporters en sympathisanten

Na het waanzinnige succes van onze wafelverkoop vorig jaar met zo’n 1.502 verkochte dozen – WHAAAT?! – jazeker 1.502 dozen, willen we dat succes dit jaar nog eens overdoen en uiteraard overtreffen.

De wafelverkoop zal opnieuw zorgen voor wat extra geld in het laatje om verder te bouwen aan onze club.

Je kan wafel wafeltjes, galetten, brownies en rotjes bij stellen bij alle leden van KFCV Alberta. Bestel je liever zelf? Dat kan via dit formulier

Jullie hoeven natuurlijk niet enkel binnen jullie eigen gezin te kijken. Je kan ook eens informeren bij familie, vrienden en kennissen. De prijs voor een doos wafels (vanille of chocolade), bedraagt €5.  De prijs voor een doos galetten (eveneens vanille of chocolade), bedraagt €6. Dit jaar doen we er nog 2 nieuwe dingen bij, zo zijn er ook brownies aan €7 te koop en rotsjes – die gluten vrij zijn – aan €6.

Gelieve bij bestelling ook steeds mee af te rekenen en het bestelformulier dat je op de achterzijde van dit formulier vindt, samen met het geld binnen te brengen bij de trainers of bij iemand van het bestuur. En dit ten laatste op zaterdag 30/10.

De wafeltjes kunnen dan vanaf ongeveer de eerste helft van november op trainingsdagen afgehaald worden in onze kantine. Alvast bedankt voor jullie inzet!