Coronavirus

Laatste update: 31-01-2021

Contact

Voor meer info, vragen of meldingen neemt contact op met Toon Bens via 014 72 84 49 en spreek je boodschap in op het antwoordapparaat en laat je contactgegevens achter of stuur een mailtje naar bestuur@kfcvalberta.be.

Trainingen

Groepssporten in georganiseerd verband zijn mogelijk voor senioren per groepjes van 4 inclusief trainer en mits de 1,5 meter afstand behouden blijft.

Trainingen voor jeugdploegen zijn toegelaten in bubbels van 10. Als sportclub beseffen we hoe belangrijk sport is voor onze jeugd, zeker in deze rare tijden. We zijn dan ook blij dat onze trainers vol enthousiasme training willen geven, met alle mogelijke veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Meer informatie over jeugdtrainingen en de organisatie wordt per ploeg besproken.

Sportkantine, publiek en ouders

De kantine blijft gesloten cfr de Horeca protocollen.

Tijdens de trainingen en/of wedstrijden zien we liefst geen supporters/ouders langs het veld staan, maar er mag maximum 1 persoon per huishouden aanwezig zijn bij trainingen en/of wedstrijden van jeugdploegen, en deze persoon draagt een mondmasker en zorgt voor de nodige afstand.

Momenteel is er nog geen informatie betreft opening sportkantines en/of het al dan niet toelaten van publiek bij de competitiehervatting in februari.

Wedstrijden

Alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen worden met onmiddellijke ingang stopgezet en geannuleerd.

De competitie voor het jeugdvoetbal wordt gepauzeerd tot als er een positieve beslissing is van de overheid. De kalenders blijven behouden als kader. Ook vriendschappelijke wedstrijden zijn in de huidige situatie niet toegelaten.

Bronnen (in volgorde van overtreffing): Voetbal Vlaanderen, Crisiscentrum, Stad Geel