Coronavirus

Laatste update: 05-05-2021

Contact

Voor meer info, vragen of meldingen neemt contact op met Toon Bens via 014 72 84 49 en spreek je boodschap in op het antwoordapparaat en laat je contactgegevens achter of stuur een mailtje naar bestuur@kfcvalberta.be.

Trainingen

Het Overlegcomité bevestigd dat vanaf 8 mei activiteiten in georganiseerd verband met maximaal 25 personen buiten mogelijk worden en dit voor alle leeftijden, maar zonder publiek en zonder overnachting. Vanaf 25 juni zijn binnen- en buitenactiviteiten mogelijk in georganiseerd verband tot maximaal 50 personen.

Sportkantine, publiek en ouders

Vanaf 8 mei is het buitenplan actief dat het mogelijk maakt om opnieuw drank te serven, buiten op het terras. Volgende regels dienen in acht genomen te worden:

  • Draag steeds een mondmasker bij verplaatsingen en beperk uw verplaatsingen.
  • Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
  • Volg steeds rigoureus de instructies van de vrijwilligers van onze club.
  • De binnenruimte is niet toegankelijk, tenzij om: gebruik te maken van het sanitair, om bonnen te kopen, met respect van afstandsregels.
  • De tafels worden zo geplaatst dat een afstand van minstens 1,5 meter tussen de tafelgezelschappen wordt gegarandeerd. Er worden geen tafels verplaats.
  • Max. 4 personen per tafel, behalve indien het een huishouden betreft.
  • Openingsuren beperkt van 8u00 tot 22u00.
  • Er wordt alleen aan tafels bediend, dus géén statafel. Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Klanten dienen tevens aan hun eigen tafel te blijven zitten. Bediening aan de bar is niet toegestaan.

Tijdens de trainingen en/of wedstrijden zien we liefst geen supporters/ouders langs het veld staan, maar er mag maximum 1 persoon per huishouden aanwezig zijn bij trainingen en/of wedstrijden van jeugdploegen, en deze persoon draagt een mondmasker en zorgt voor de nodige afstand.

Wedstrijden

Alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen worden met onmiddellijke ingang stopgezet en geannuleerd.

Bronnen (in volgorde van overtreffing): Voetbal Vlaanderen, Crisiscentrum, Stad Geel