Evenementen

Mal Barginal

 • Vrijdag 18 oktober, Kantine KFCV Alberta

  Tweeduuzdachttien was een kei dik feesje en dat doen we dit jaar op te nief! Nu in onze kantine! Doe uw schoon kleren aan!

  Deejey Lain-up:
  Kaasbaas
  Moor coming soen

  Inkom
  volledig gratis!!

Oktoberfest Winkelomheide

 • Zaterdag 19 oktober, Ontmoetingscentrum Winkelomheide

  Op 19 oktober brengen we M√ľnchen naar Winkelomheide – Geel. Feest mee met live optredens van Natalie Geudens en De Sjatties inclusief afterparty met Discobar Atlantis. Drink uit halve liter glazen en geniet van authentieke zuurkool met worst.

  Plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij! Inkomkaarten te verkrijgen bij Beenhouwerij Koppen, Dagbladhandelaar ’t Lezertje, Bakkerij Wim & Els en Beenhouwerij De Vleeswinkel

Mosselsouper

 • Zaterdag 9 november, Ontmoetingscentrum Winkelomheide

  Onze mosselboer komt zijn meest vlezige en smakelijkste mosseltjes afleveren aan het ontmoetingscentrum. Vanuit de zee in uw mond, gestoofd in een potje met groentjes er rond! Bovendien worden onze frietjes worden zorgvuldig gebakken zodat ze knapperig aan de buitenkant en mals vanbinnen zijn.

  Lust u de mosseltjes niet? Dan hebben wij ook een videe’ke in’t verschiet. Superlekker en vergezeld van de fijnste groentjes. En voor de kleinste deugniet, is er ook curryworst met friet!

  Vegetarisch? Wij voorzien ook lekkere groentenloempia’s!

  Inschrijven: kfcvalberta.be/mosselsouper