KFC Ezaart Sp. – KFC VERBR. ALBERTA: 4 – 3

Gisteren leek het de wedstrijd van de ommekeer te worden. We kwamen na een hoekschop op voorsprong: Mathias Van Dessel werkte de bal in doel. De tegentreffer bleef echter maar enkele minuten uit. Een licht gegeven strafschop zorgde ervoor dat Ezaart langszij kwam.

Daarna was het onze beurt: na een handsbal ging de bal opnieuw op de stip. Kevin Kerckhofs werkt de bal vanaf de elfmeter in doel. Met een 1-2 voorsprong gingen we de rust in.
In de eerste twintig minuten van de tweede helft hetzelfde liedje: aanvallend voetbal van Alberta en een Ezaart dat niet tot kansen kon komen. Op het uur scoorde Kevin Kerckhofs de 1-3 en de wedstrijd leek gespeeld. Maar amper 5 minuten later scoorde Ezaart uit hun eerste echte kans van de tweede helft, waardoor het Albertaanse spel onrustig werd. Ezaart kreeg vleugels en scoorde zowaar de gelijkmaker. Het fiasco werd compleet toen we ook nog een vierde tegentreffer kregen.
Deze woensdag ontvangen we Blauwvoet Oevel om 18u30 op onze pleinen. We kunnen nog rechter spelen in de komende eindronde, aangezien we tegen de nummer 4, 5 en 6 moeten spelen. Spannende weken voor deze ploegen en voor ons een motivatie om het seizoen in schoonheid af te sluiten.