SKS Herentals – KFCV Alberta: 3 – 0

Alea iacta est: de teerling is geworpen. Deze wedstrijd had alles voor het grijpen om een eindeseizoenswedstrijd te worden. Wij waren reeds bezig met de opbouw van het volgende seizoen, waarin we zullen knallen. Herentals was niet sterker maar het ontbrak ons aan scherpte. Liefste Albertanen, wij beloven plechtig dat jullie volgend voetbalseizoen maar weinig slechte uitslagen zullen zien. We hebben de laatste weken gebouwd aan een ploeg die samenhangt en versterkt wordt. Over de wedstrijd zelf willen we weinig woorden aan vuil maken: met geblesseerde spitsen vielen onze noodoplossingen goed in een ging de wedstrijd mooi op en neer. Bij een tweede helft waarin we enkel op vlak van efficiƫntie moesten onderdoen, werd het 2-0. Een licht gegeven strafschop lag aan de basis van die voorsprong. In de tweede helft drukten we goed door, maar het kalf dat aan de grachtrand stond, verdronk volledig bij de 3-0 achterstand.

Een laatste wedstrijd van een door blessure geplaagd seizoen. Graag delen wij mee dat we onze technische staf versterken met een ijzersterke kinesist die ons zal ondersteunen in een wonderbaarlijk seizoen.

Wij danken U als supporter om steevast elke week ons te ondersteunen. Dankuwel Alberta, de club van u en van mij. Wees niet gevreesd, we hebben nog veel gepland en zullen u zeker op de hoogte houden.

Volgend seizoen is het Alberta-jaar. Stay tuned, want eens een Albertaan, altijd een Albertaan!