Alberta – Blauwvoet Oevel: 0-1

Gisteren stond er een wedstrijd tegen een ploeg uit de top 3 op het programma; Oevel. Alberta begon goed aan de wedstrijd zonder echt kansen te creëren. Onze beste kans uit de eerste helft kwam voort uit een goede voorzet van Jochem Vangeel, die in een tijd op de slof genomen werd door Pablo Oeyen, die voor het eerst dit seizoen in de basis startte. Oevel nam naarmate de eerste helft vorderde het spel iets meer in handen maar we gingen rusten met een logische 0-0.

De bezoekers kwamen iets snediger uit de kleedkamers en dit resulteerde in een doelpunt via Geudens in de 51′. In een heus slotoffensief probeerden onze Albertanen het tij nog te keren maar in de zone van de waarheid ontbrak het altijd aan het laatste tikkeltje precisie en geluk. Desalniettemin mochten onze jongens met opgeheven hoofd het terrein verlaten na een sterke wedstrijd tegen een van de topploegen van de reeks!

Volgende week zondag spelen we onze laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen KFC Zammel om 14.30, supporters op post!