KFC Verbr. Alberta – K. Immer Voort FC

KFCV Alberta – KFC Immervoort: 4 – 1

Hier is ‘ie dan: een overwinning met grote cijfers. We begonnen sterk aan de wedstrijd en nog voor de klok op tien minuten stond vonden onze jongens spits Gert Vranckx, die één-op-één de keeper verschalkte. Nog geen 10 minuten later werd die voorsprong door dezelfde persoon. Cas Geldof speelde de bal breed naar Kevin Kerckhofs, die de bal voorbracht waardoor Gert de 2-0 kon binnentikken. Daarna begon Immervoort hun kansen bijeen te spelen, maar een ijzersterke Kenny Fonteyn hield de bezoekers enkele keren van een goal.

In de tweede helft was het lang zoeken naar de goede vorm. Net na het uur maakte Kevin Kerckhofs zich vrij en schoot met een prachtig afstandschot de 3-0 voorsprong op het bord. Toen zagen onze jongens kansen, en besloten er meerdere in één actie samen te voegen. Een waar flipperkast-momentje in en rond de zestien van Immervoort. Kevin Kerckhofs lobt de bal over de keeper, maar de doelwachter van Immervoort was net op tijd terug op de bal op zijn rug te laten botsen. Daan Bens komt daarna in balbezit en een schampschot landt in de voeten van Gert Vranckx, die daarna de bal aflegt naar Kevin Kerckhofs. Kevin aarzelt niet en maakt net als Gert zijn tweede van de namiddag. Ex-speler Dries Verlinden kon laat in de wedstrijd de score nog milderen tot 4-1.

Wij danken Mathias Van Brabant die als gelegenheidsscheidsrechter de wedstrijd enorm sterk begeleidde. Felicitaties van thuis- en uitploeg zijn volledig terecht.

Een fijne en faire wedstrijd. We stijgen naar de zesde plaats in het klassement. Volgende week mogen we in Booischot die hoge notering verdedigen. Supporters op post!