KFCV Alberta – FC Punt-Larum: 1 – 3

Het zonnetje scheen en het leek een perfecte zondagmiddag te worden. Maar een uitsluiting via tweede gele kaart voor handsbal en een penalty later stonden we 0-1 achter. Jammer dat de wedstrijdleiding enkele minuten ervoor diezelfde fase aan de overkant niet had gezien. Met tien spelers werd het knokken, en daarvoor werden we beloond: Jochem Vangeel speelt vanop de flank de bal netjes binnen. Zo staan de bordjes aan de rust gelijk

In de tweede helft weer van hetzelfde. Punt-Larum kreeg opnieuw een penalty via handsbal en zo staan we opnieuw een doelpunt achter. De ramp werd compleet toen onze moegestreden helden een derde tegendoelpunt moesten slikken. We hebben met een man minder het de tegenstander nog lastig kunnen maken, maar tevergeefs.

Kopjes omhoog en volgende week met Hei Kermis tegen onze buren uit FC Netezonen Eindhout-Laakdal.

Wil jij graag samen met ons Hei Kermis vieren? Dat kan! Volgende week vrijdag vieren we Mal Barginal, een super verkleedfeestje in onze kantine met gratis inkom. De dag erna, zaterdag 19 oktober, is er Oktoberfest in het Ontmoetingscentrum te Winkelomheide. Inkomkaarten kan je krijgen bij de plaatselijke handelaars. Wees er snel bij want op = op!