Wafelverkoop 2020

Beste clubleden, supporters en sympathisanten,

We hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat heel de coronacrisis ook een grote impact op onze club gehad heeft. Geannuleerde evenementen, een voorbereiding die allesbehalve normaal is verlopen en ga zo maar door. Maar hopelijk hebben jullie ook gemerkt dat Corona ons niet heeft tegengehouden om onze club verder uit te bouwen op alle vlakken.

De coronacrisis zal geen of nauwelijks impact hebben op de verdere werking, maar uiteraard wel op de geplande investeringen. Daarom organiseren wij dit jaar een wafelslag om extra geld in het laatje te brengen en zo verder te kunnen bouwen aan jullie club.

Elk van onze leden krijgt een verkoopformulier mee met op de voorzijde wat extra uitleg, op de achterzijde staat het bestelformulier waarop je alle namen kan invullen aan wie je wafels verkocht hebt, zodat je achteraf nog weet waar je ze naartoe moet brengen. Enkel het onderste gedeelte dien je terug binnen te brengen.

Jullie hoeven natuurlijk niet enkel binnen jullie eigen gezin te kijken. Je kan ook eens informeren bij familie, vrienden en kennissen. De prijs voor een pak wafels (vanille of chocolade), bedraagt €5.  De prijs voor een pak galetten (eveneens vanille of chocolade), bedraagt €6. Gelieve bij bestelling ook steeds mee af te rekenen en het bestelformulier dat je op de achterzijde van dit formulier vindt, samen met het geld binnen te brengen bij de trainers of bij iemand van het bestuur. En dit ten laatste op zaterdag 31/10.

De wafeltjes kunnen dan vanaf de tweede helft van november op trainingsdagen afgehaald worden in onze kantine.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Download hier het bestelformulier.