KSC Wiekevorst – KFCV Alberta: 1-4

De eerste wedstrijd onder het nieuwe trainersduo Sterckx – T’Syen werd meteen een schot in de roos. Na 20 minuten zette Jochem Vangeel ons op voorsprong nadat hij zich knap doorzette. Na dat doelpunt begon de mot een beetje in het spel te zitten en werd het slordiger.

Wiekevorst kwam terug in de match en er volgden kansen langs beide kanten. Het was wachten tot de 65’ tot Jochen Kerckhofs de 0-2 kon binnenknallen na een knappe loopactie en dito voorzet van Daan Bens. Wedstrijd gespeeld denk je dan maar 10 minuten later lukte het Wiekevorst om de aansluitingstreffer te scoren: 1-2. Onze Albertanen lieten zich niet van hun stuk brengen en Gert Vranckx, die als herboren een sterke wedstrijd speelde, maakte de 1-3. In de slotminuut wist Cas Geldof het feest helemaal compleet te maken na een knap staaltje voorbereidend ploegwerk en haarjuiste voorzet van Ken Van Doninck.

Het enige negatieve aan de wedstrijd is dat onze kapitein, Kevin Kerckhofs, gekwetst was uitgevallen. We hopen dat zijn kwetsuur meevalt en wensen hem veel beterschap!